MEDBYG

Kløver medbyg/Individuelt Byggeri

Der er mulighed for selv at udføre en del af arbejdet. F.eks. sokkelarbejde eller andre delentrepriser. Du kan også få et råhus hvor vi rejser huset og laver det udvendige tømrer arbejde, komplet vvs, el, og murer arbejde.

​Byg selv sommerhus og brug os som din samarbejdspartner.

Byg selv sommerhus er en løsning, som flere og flere af vores kunder vælger. Ikke blot fordi det er billigere ved denne model, men også fordi der er stor glæde ved selv at være med til at bygge sit eget sommerhus op fra grunden. 

Med os som samarbejdspartner i Djursland, Aarhus og Randers, er du sikret den rette rådgivning, så hele byggeprocessen og alle byggereglementer bliver overholdt.

Vi vejleder dig gennem byggeprojektet

Det kan ofte være meget uoverskueligt at have styr på alle detaljer ved et byggeprojekt. Derfor står vi, som byggefirma, til rådighed med stor ekspertise og vejledning på dit nye sommerhus-byggeprojekt. 

Igennem en god kommunikation sikrer vi altid, at alle tidsplaner og aftaler bliver afholdt, så byggeprocessen kan foregå så nemt og tilfredsstillende som muligt, når du vælger et byg selv sommerhus.

Kontakt os og hør mere om byg selv sommerhus-konceptet

Med evnen og viljen til hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for nybyggeri, er vi en professionel og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med sommerhusbyggeri.

Igennem tiden har vi hjulpet mange personer og familier i blandt andet Ebeltoft, Bønnerup, Fjellerup og Gjerrild i Djursland området med opførelse af et byg selv sommerhus. 

Uanset hvor du er fra i landet, kan du dog med fordel kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og levere et stykke godt arbejde, vi kan være stolte af.

Uanset om dit byggeprojekt er stort eller småt, så garanterer Djurs Byg for, at du vil opleve fuld tilfredshed med udførelsen af vores arbejde, der er udført af virksomhedens kompetente håndværkere herunder vores tømrer og snedker.

Hos Djurs Byg har vi mere end 30 års erfaring med at udføre opgaver som tømrer og snedker for kunder i Djursland, Århus, Randers og omegn. Hvad enten du drømmer om en ny træterrasse, en hems på børneværelset, nyt tag eller du skal have skiftet vinduerne, er vi et sikkert valg, der både leverer høj kvalitet og miljøvenlige materialer til en konkurrencedygtig pris.

Karsten P
Karsten P
Læs mere
Djurs byg lavede fundament og rejste huset, lavede udvendig beklædning, lage tag og satte vinduer i. Jeg lavede selv stor set alt indvendigt arbejde som beklædning, lofter, gulve og indvendig dore og lister samt køkken og flise arbejde på badeværelserne, alt maler arbejde samt udv. Terrasser. Djurs byg havde deres egne underentreprenør i form af vvs og el arbejde som de også tog sig af. Stor ros til alle Djurs bygs håndværkere, det kørte rigtig fint hele vejen igennem og de stod altid klar med råd og vejledning i byggeprocessen.