Køb og Salg

Her på siden vil du finde hvad vi har af gode tilbud indenfor salg og udlejning, ligesom vi har et godt samarbejde til sommerhusbureauer, der hvert år udlejer fitidshuse i Danmark.​

Grunde købes

Da vi søger grunde over på hele djursland er vi måske købere.

Har du en grund du har overvejet af sælge??

Ring og få en snak med Mads Krause og hør om mulighederne netop nu.

Huse købes/byttes

​Har du et hus eller fritidshus du evt. kunne tænke dig at sælge eller bytte med et nyt Kløver fritidshus, er vi altid klar til en snak om mulighederne.

Investere i et luksus sommerhus ved Fjellerup strand.
Når vi siger ”LUKSUSSOMMERHUS” så mener vi det!

I dette arkitekttegnede, tidsløse og moderne luksussommerhus får du alt det du og den kræsne lejer kræver af en afslappende ferie med plads til hele familien. Huset rummer 22 sengepladser. For uden plads til de mange personer byder huset på en wellness afdeling med stor opvarmet swimmingpool og svømmetræner, vand rutchebane, indendørs opvarmet spabad, koldvandsbad samt sauna. 

Desuden er den 58 m2 store atriumgård med udendørs 7 personers jacuzzi. Den dejlig sol gryde hvor man kan være ugenert i læ og nyde solen på solsengen, til aften kan du skyde markisen ud og nyde aftenkaffe i de stilfulde lounges møbler. Der er adgang til atriumgården fra alle opholdsrum i det store luksussommerhus

Sommerhusets populære aktivitetsrum øger lejeindtægten med mange procent og sikre glæde og underholdning for små og store året rundt, uanset vejret.

 Aktivitetsrummet indeholder alt den underholdning man kan tænke sig til et privat sommerhus med mange forskellige aktiviteter f.eks. billard, bordtennis, dart, bordfodbold, stor fladskærms tv og playstation, shuffleboard, bluetooth party højtaler og bar med køle/fryseskab.

Det store køkkenalrum med stort og moderne køkken fra HTH og som indeholder 2 store køle/fryseskabe, 2 ovne og Microovn samt stor kogeplade samt stor kogeplade og 2 opvaskemaskiner desuden er der alt det service og udstyr i skabe som er nødvendigt til mange personer.

Stort spisebord i egetræsplanker med tilhørende stole med siddeplads til mindst 22 personer, spisestuen er der desuden bluetooth højtaler så du kan høre dit favorit musik.

Stuen er hyggeligt indrettet med opmuret brændeovns niche, stor smart TV, sofagruppe og lænestole o lækkert og stilfuld design. Fra stuen er der adgang til en stor overdækket terrasse med spisebordsmøbler, gasgril og udekøkken med håndvask. 

Med de mange muligheder og de mange opholdsrum kan man altid finde en hyggekrog hvor man i fred og ro kan læse en god bog, nyde ferien og afstresse fra den travle hverdag. Huset er lavet som fire længer der hver især kan lukkes af efter behov og personantallet i huset. Det giver den føles af at huset ikke er for stort, selvom i er få personer der benytter huset. Med gulv til loft vinduer ud til atriumgården kan man altid holde øje med børnene som bader ude eller inde i swimmingpoolen

Det er da ferie på 1. klasse med familie og venner

Fakta om huset:

275 m2 boligareal hvoraf de 8 m2 er teknik

30 m2 Overdækket terrasse

58 m2 Atriumgård

Stort entre med god plads til overtøj og fodtøj, stor spisestue, fuld udstyrer køkken, pejsestue, 5 dobbelt værelse, 2 værelser med 3 sengepladser, 3 hemse med plads til 2 personer, 3 badeværelser, wellness rum med swimmingpool, rutchebane, spa, sauna. Aktivitetsrum med mange aktiviteter og bar.

Oplev Fjellerup ved skov og strand

Gå en tur i denne skønne natur ved børnevenlig badestranden kun 400 m fra huset, eller i den smykke Mejlgårdskoven. Ved stranden ligger også det berømte vaffelbageri. Der er altid noget at tage sig til sommer og vinter.

Djursland byder på mange attraktioner

10 km Djurs sommerland

10 km Lübker Golf og spa resort

38 km Randers Regnskov

40 km Ebeltoft

50 km Århus

Investering

Inveitere du i et luksus pool sommerhus kan du forvente et sikkert og stabilt årlig afkast på 10 % samtidig kan du og den familie eller et venne par selv gøre brug af huset i de uger huset alligevel ikke udlejes.

Lyder det her til at være noget for dig, kontakt os for en uforpligtigende snak eller fremvisning.

Vi samarbejder med DanCenter som er et af Europas største udlejningsbureau

Læs mere om udlejning af dit sommerhus her.

Sommerhus projekt i Hegedal strand